WORKSHOP BBQ DASOUSA STYLE
Een signature van de Chef!
Barbecue echt een mannending? Grote stukken vlees en saus uit een flesje?
Zoek dan verder.
Want de kookworkshops bbq Dasousa style zijn een signature van de Chef!
BBQ Dasousa style
De kookworkshop barbecue Dasousa style is voor de échte Limburgse genieters. Hoofgerechten, bijgerechten en desserts bereid jij samen met Chefkok Patrick op de bbq. Hij laat zien hoe je vlees en vis gaart op lage temperaturen. Het product krijgt dan een andere textuur en volle smaak. Ook vegetarisch eten is makkelijk te combineren met de bbq. Daarnaast besteedt chefkok Patrick tijdens deze masterclass ook aandacht aan salades en sauzen.
Zelfs het dessert bereid je op de bbq. Gepofte ananas of een dronken banaan is de ideale afsluiter van een gezellige bourgondische barbecue.
Barbecue gerechten
- zacht gegaard buikspek
- pulled porc entrecote
- thomahowk steak
- aubergines met geitenkaas, en walnoot
- dorade met knoflook/ peterselie
- kreeft met mayonaise
- zalm teriyaki paddestoelen met kruiden panade
De workshop bbq Dasousa style duurt afhankelijk van de samenstelling minimaal 2,5 uur.
Volg deze verrassende workshop van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.